Bra & dåligt

Dagarna rusar iväg. Många härliga dagar har det varit och vi har varit ute väldigt mycket, det har bl.a blivit prommisar med andra två- och fyrbenta vänner, skogsturer och skidturer.
Jag har köpt ett midjebälte att ha när Morgan följer med på skidturerna, det är suveränt att ha dom gånger jag inte kan ha honom lös. Brett och bekvämt bälte med en expanderdel på linan som gör att det inte blir ryckigt. Jag är supernöjd och det kostade typ nada!

En dag som inte var lika härlig som dom andra var i fredags... När Morgan och jag var ute på morgonprommis så kom en hund bakifrån och flög på Morgan. Det gick väldigt snabbt men jag var också snabb och fick tag på den andra hunden, en mellanpudel som då inte hann skada mitt lilla hjärta, åtminstone fysiskt. Tur att det inte var en större hund. Det värsta var att kvinnan, vars hund flög på min, inte brydde sej ett skit. Och då blev jag arg. Fula ord bara flög högljutt ur munnen på mej, vet inte vart det kom ifrån men blev väl både arg och chockad samtidigt.
Ska inte dra precis allt... Men vad f*n är det för fel på folk alltså...  Skulle kunna skriva hur långt som helst om det här men det skiter jag i  :P

För att återgå till några av dom härliga dagarna igen, här kommer lite bilder :)

 
 


4 år

I onsdags fyllde lille Morgan 4 år ♥


Och på sin födelsedag så får man såklart tårta =)
 


En sväng på skidorna



Sicken underbar dag!
Såna här dagar är dom allra bästa! :)
Dagen börjades med en ljuvlig morgonprommis, därefter blev det frukost och sen drog jag och Morgan iväg på en skidtur! Efter skidturen stannade vi till hos syrran och Trisse, very nice :)
Vi har nyss kommit hem och det blir lugnt resten av dagen nu :)


Miniupdate

Nu var det längesedan igen... Men har knappt spenderat någon tid alls vid datan senaste tiden... En superduper liten update nu då ;P


På en långprommis i det ljuvliga vädret tillsammans med syrran och Tristan i onsdags.


Agilityträning i onsdags kväll tillsammans med A & L och J & L.
Ibland går det ju bara sådär sjukt bra! Min lilla pärla ♥


RSS 2.0