Veckan som gått

Veckan som har gått har innehållit en massa gott och blandat, låter bilderna berätta det mesta :)


Förra måndagen blev det en sväng i skogen tillsammans med Anna & Leon, vi passade på när det blåste lite och mygg och andra kusar höll sej borta!


Under skogsprommisen så passade Morgan på att lägga sej i sval och fuktig mossa för att svalka sej en stund. (satte sej såklart så fort jag skulle fota ;P)


På onsdagen åkte jag och Kristin med hundarna till Växbo, det blev en sväng i Trolldalen där Morgan badade, Pigge var inte så sugen på det ;P Efter Trolldalen blev det ett besök på Växbo Kvarn också där mattarna tog sej en varsin glass medans fyrbentingarna slappade i skuggan.


Morgan är ingen bra gömmare, som dom flesta vet vid det här laget.. Haha! Ingen alls som ser det där gömstället till exempel ;P


BLÄÄÄÄ!!! Största fästingen ever, hittade den på Morgan häromdagen... Den måste ha hunnit sitta nån dag. Fy f*n vad vidrigt. Morgans tredje fästing för i år... :/


Finaste vovsingen ♥ På bilden hos min mamma som han fick vara hos när matte och husse åkte till Birsta för lite shopping.


Annars så har har vi hunnit med att tävla en till gång. I tisdags var det Söderhamns Sommarcup, del 1 av 3. Första loppet blev lite tokigt och det var bara mitt fel; jag sprang in i hinder, sa "slalom" när han skulle in i tunneln så det var tur att jag visade rätt eftersom dom stog nära varandra, med mera.. Ja vad ska man säga... Hehe. Men en vi tog oss i mål :)

I andra loppet (samma bana) gick det bättre, MEN!! Morgan rev(?!) två hinder. Morgan river aaaaldrig. Faktiskt! Men så fick jag höra från klubbkamrater att han sprungit med nosen i backen just vid dom hinderena, ett staket... Han var nosig i det loppet vid starten också... Och faktiskt så var det fler hundar som var nosiga i lopp nr 2, så inte vet jag... Nån tik som hade löp på g var det någon som gissade...

I allafal så gjorde lopp två att vi gick med oss 2 poäng till nästa omgång. Det är ju faktiskt jättebra med tanke på att vi fick 10 fel för rivningarna och sedan så tävlar vi mot medium- och largehundar... Jag menar, hur lätt är det för en smallhund att tävla mot en largehund - tidsmässigt? Och det är endast 10 ekipage som får poäng. Så jag är nöjd =)

Vi har har hunnit med att träna lite också... Slalom ska nötas mkt nu... Dels för att Morgan har fuskat lite i den på tävlingar och för att vi måste kunna slalomen från andra sidan också, nu kan Morgan bara slalomen på min vänstra sida.
Träningen går framåt! Igår tog han 6 st pinnar på min högra sida, kanonbra och nytt rekord :)

Nej vad tusan nu blev det långt och mycket... Har ni läst så här långt...? ;P

Okej då...

Ska jag verkligen fortsätta att blogga...?
Var iaf väldans längesedan sist och några verkar iaf vara sugen på en liten update. Så, varsågoda =)

Blir en drös med bilder :)


Bus hos syrran. Ett litet dopp. En mysig morgonprommis.


Årets första start (Gälve). Mys i skogen. Dags att gå i n på banan (hemmatävling).


Jag & pälskling på midsommaraftonen. En prommis upp till Bolletoppen med Åsa & Gimli.


Årets andra hemmatävling. Jag och Morgan blev tvåa =)


RSS 2.0