Snyggingdag

Söndag är veckans snyggingdag för Morgan. Det är då det kammas, plockas lite, tänderna borstas med mera. Klart att det kan bli lite under veckorna också men söndag är liksom stora fix-dagen :)
Alltså, idag har han blivit snygg och fräsch inför kommande vecka ;)


Finast ♥
Bild från i somras. FOTO: Julia


Med klicker & köttbullar



Jorå!!
Fick inga förslag på nya trix men nu har vi faktiskt börjat träna in en ny grej! Tänk så roligt man kan ha med en klicker och några köttbullar! =)


Fortsättning följer... ;) 


Snögubbe

Vilken dag. Det bara VRÄKER ner snö. Det är säkert likadant i hela landet...

Just nu är vi trötta, både jag och Morgan. Vi har ju plumsat oss fram i snö och så har vi varit och gjort fint hos hästarna. Det blir nu till att vila en sväng innan vi gör något mer idag. Jag har nämligen lite planer... Hihi. Det får ni läsa lite mer om en annan dag ;P


Snögubbe
Dagens prommisar har varit
jobbiga, men mest för matte ändå tror jag... ;)


Hos "moster"

Igår var Morgan hos min syster & Tony medans jag och Jimmi var till Valbo en liten vända.
Morgan verkligen äääälskar min syster. Så härligt att se hur han lyser upp, det märks så väl att det finns några människor som har fått en väldigt speciell plats i Morgans hjärta
Morgan var jättetrött igår när vi kom hem så han knölade ner sej i bian. Han blir alltid så trött i huvudet när han har varit borta. Tröttheten sitter i även idag. Hihi.
När han vaknar så ska vi ta oss en långis. Hade egentligen planerat för en skidtur tillsammans med Morgan idag men nu blev det kallt igen... Hade det varit kanske 5-6 grader varmre så hade vi kört på det. Jag vill helst inte ha mer än -8 när jag ska åka skidor men kan sträcka mej till max -10 och idag har vi -14...

Jaja, en fin dag är det ju. Blå himmel och strålande sol. Det blir en ljuvlig långpromenad idag!


Filmkväll

Igår var det filmkväll och självklart myser hela familjen tillsammans i soffan ♥ Det blev dom två första Johan Falk-filmerna, GSI och Vapenbröder. Man kan väl säga såhär att kära hunden inte är så bra på det där med spännande filmer för när det blir pang-pang eller annat spännande så skulle egentligen Morgan vilja hoppa in i tv:n och vara med. Förstör stämningen lite... Tihi.


Morgan är helt otrolig med att titta på tv.
 Har aldrig varit med om att en hund är så
intresserad av tv:n...


Hos hästarna

Jag och Morgan är nyss hemkommen från stallet. Och jag är tröööött. Vi åker tillbaka dit en sväng lite senare också. Men först frukost, lite vila och sen långis!


Morgan i stallet. Det händer att man hittar
honom i höspiltan. Där tycker han att det är mysigt =)



Fågeljakt

Har varit i skogen idag, jag och Morgan.
Det är som vanligt jättehärligt. Men!! Det kan också, för en stund, snabbt ändras och bli nervöst... Om till exempel en fågel flyger jättelågt. Som idag. Klart plutten får syn på fågelskrället och kutar efter :S Alltid lika jobbigt. Jag vände, sprang åt andra hållet och kollade efter en bit bakåt. Nähä, ingen hund. Han gick inte på det den här gången heller... Men min pälskling kom tillbaka snabbt den här gången och resten av skogsprommisen blev det, förutom lite skinka-letande, inkallningsträning heeela vägen :)

Morgan hittade en jättebra pinne som han bar             Sötast ♥
med sej en bit.

 

 


Nytt trix. Förslag...?

Både jag och Morgan tycker att det är superduper roligt att trixa. Och det som är roligast, enligt mej, är faktiskt att träna in själva tricket. Någon som har förslag på nytt trix??

Det här kan han: rulla runt, dutt (sätter nosen på handen), tassen (lägger tassen i handen) puss, backa, dansa, sitta på rumpan, vart är nosen (tar sin tass på nosen).
Har säkert glömt nåt också...


Morgan rullar runt


Mildare väder = blåsigare väder


Äntligen mildare väder!! Det första jag tänkte på var att nu blir det till att köra viltspår för det var lääängesedan nu. Men mildare väder gav också blåsigt väder. Vill inte ut och spåra om det blåser alldeles för mycket... Kan bli alldeles för klurigt för Morgan isf. Men så fort vi får möjlighet så ska vi bege oss ut och spåra =)




Välkommen till Morgans blogg!



Vi lägger hemsidan på hyllan ett tag och provar på att ha en blogg istället. Blir nog att man håller bloggen mer uppdaterad :)
Precis som dagboken på hemsidan kommer den här bloggen att innehålla allt möjligt spännande och roligt som händer i vår vardag och träning!

 


RSS 2.0